Hygiëne (houd je vaatdoekjes schoon en hygiënisch)

Houd je vaatdoekjes schoon en hygiënisch

 

 

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu meldt dat besmet voedsel minstens 700.000 ziektegevallen en maar liefst 80 sterfgevallen per jaar veroorzaakt. Schokkende cijfers!
En volgens het Voedingscentrum en een Teleac-uitzending is het kleine doekje in de keuken misschien de grootste aanstichter van alle buikellende.

Met het doekje wordt het aanrecht schoon gemaakt of resten van rauwe levensmiddelen mee opgeveegd. Ziekmakende bacteriën komen zo op het vaatdoekje terecht. Via het besmette doekje kunnen ziektekiemen zich verder verspreiden over het aanrecht om tijdens het klaarmaken van een maaltijd weer over te kunnen springen naar het eten. Eén vaatdoekje bevat na 24 uur al snel honderden miljoenen bacteriën. Een vaatdoekje dat niet dagelijks gereinigd wordt, is daarmee viezer dan een hondentong of een wc-bril. Geen fris idee.

Vaatdoekjes in de vaatwasser? Niet zomaar!
Als je een vaatdoekje gewoon in de afwasmachine legt gaat die zwerven door de vaatwasser; de watercirculatie kan gaan blokkeren of het verwarmingselement wordt afgedekt. Gevaarlijk dus.
En als je een vaatdoekje opgevouwen in het bestekbakje doet zal die ook niet goed schoon worden; vuil en etensresten blijven in het doekje hangen. Bacteriën worden dan niet afdoende gedood en zullen door de etensresten weer eerder beginnen met groeien. Onhygiënisch dus.

Met de speciaal ontwikkelde WashPlate vaatdoek houder zorg je er voor dat het speciale microvezeldoekje netjes en geheel uitgevouwen in de vaatwasser staat. Zo reken je eenvoudig en effectief af met de actieve bacteriën die er op het doekje zitten.
Elke dag een schone microvezeldoek.

Waarom de Washplate ?

Het wassen van vaatdoekjes kost water, energie en tijd. Het wordt gemakkelijk vergeten, wat vaak hygiënische problemen in de keuken veroorzaakt. Met de Washplate gaat uw vaatdoekje gewoon mee in de vaatwasser en heeft u dus elke dag, eenvoudig een bacterieel schoon doekje bij de hand. Makkelijk, veilig en snel! Met de Washplate heeft u altijd een schoon doekje op uw aanrecht. U heeft maar 2 doekjes nodig, ééntje op het aanrecht en ééntje in de vaatwasser. Dus beter voorhet milieu én uw portemonnee. Wasplate is een handelsnaam van Trint International B.V. Trint International B.V. Reimersbeek 1 6715 MC EDE Mail : info@trint.nl Phone : 0412-653201 KVK : 09139749 VAT : NL8129.19.749.B01

Neem contact met ons op

0412 653201
info@washplate.nl

Klant beoordelingen!

Facebook