Gemakkelijk (handig direct in de vaatwasser)

Gemakkelijk schone vaatdoekjes? Doe ze in de vaatwasser!

 

Vaatdoekjes echt schoon wassen is relatief veel werk. Je moet de doekjes apart opsparen, samen op 90 ̊ wassen, ophangen, opvouwen en weer in het keukenkastje leggen. En om te voorkomen dat ze niet gaan stinken en ziekmakende bacteriën verspreiden moet je de vaatdoekjes elke dag verwisselen.
Helaas geldt dat niet alleen voor de ouderwetse vaatdoek; ook microvezeldoekjes kosten gewoon veel werk.

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen het vaatdoekje regelmatig vergeten te wassen of niet op de juiste manier, en zelfs in een lauw sopje samen met vies ondergoed wassen, met alle nare gevolgen van dien (lees hier meer over vieze vaatdoekjes)
.

 

Dat kan makkelijker. En hygiënischer!

Met de Washplate ben je verlost van dit vervelende werk. En je wast de speciale microvezelfdoekjes ook nog eens schoner!
De WashPlate laat je standaard in je vaatwasser staan zodat je hem bij het inruimen van de vaat vanzelf tegenkomt.
Je spant het gebruikte vaatdoekje om de WashPlate en zet het terug in de vaatwasser; gewoon op de plaats van 1 bord. Laat verder de hoge temperatuur en de krachtige wasmiddelen van de vaatwasser het vaatdoekje diep reinigen. Doordat het doekje opgespannen is spoelen alle voedingsresten goed af. Dat niet alleen; hierdoor wordt 100% van de active bacteriën gedood!
Je vaatdoekje hoeft nooit meer de keuken uit, en is vrijwel automatisch, toch iedere dag schoon.

Gemakkelijker en schoner dus!

Handig: bij de WashPlate krijg je standaard twee unieke microvezeldoekjes. Zo heb je er steeds één voor op het aanrecht als de ander in de vaatwasser zit. Altijd een fris doekje!