Schoon (zo worden microvezels schoon)

Nooit meer een stinkend doekje

 

Een schone keuken is voor de meeste mensen heel belangrijk. Voedsel heeft immers rechtstreeks met onze gezondheid te maken.

Ondanks dat veel keukens er netjes uitzien, komt er uit testen vaak naar voren dat het aanrecht er onder de microscoop heel wat viezer uitziet dan we met het blote oog kunnen zien. Meestal is dat te wijten aan het vaatdoekje dat ondanks de goede wil, toch te weinig of niet heet genoeg gewassen wordt. Bacteriën blijven dan leven en verspreiden zich weer snel als het vaatdoekje na het wassen weer gebruikt wordt.
Gewoon wassen werkt dus niet voldoende!

Gebruik de speciale WashPlate voor schone keukendoekjes
Met de WashPlate voorkom je eenvoudig bacteriegroei. Je vaatdoekje maakt dagelijks een rondje in de vaatwasser en wordt grondig gereinigd zonder dat het doekje los door de vaatwasser kan slingeren of opgepropt het bestek rekje bezet. Met de speciaal ontworpen houder voor de microvezeldoekjes spreid je het doekje helemaal uit; je afwasmachine doet de rest.
Eindelijk is het nu kinderlijk eenvoudig om je vaatdoekjes altijd fris, schoon en hygienisch te houden. Een veilig gevoel voor je kinderen en een prettig gevoel bij onverwachte visite.
Nooit meer een stinkend doekje in je keuken!