Schoon (zo worden microvezels schoon)

Nooit meer een stinkend doekje

 

Een schone keuken is voor de meeste mensen heel belangrijk. Voedsel heeft immers rechtstreeks met onze gezondheid te maken.

Ondanks dat veel keukens er netjes uitzien, komt er uit testen vaak naar voren dat het aanrecht er onder de microscoop heel wat viezer uitziet dan we met het blote oog kunnen zien. Meestal is dat te wijten aan het vaatdoekje dat ondanks de goede wil, toch te weinig of niet heet genoeg gewassen wordt. Bacteriën blijven dan leven en verspreiden zich weer snel als het vaatdoekje na het wassen weer gebruikt wordt.
Gewoon wassen werkt dus niet voldoende!

Gebruik de speciale WashPlate voor schone keukendoekjes
Met de WashPlate voorkom je eenvoudig bacteriegroei. Je vaatdoekje maakt dagelijks een rondje in de vaatwasser en wordt grondig gereinigd zonder dat het doekje los door de vaatwasser kan slingeren of opgepropt het bestek rekje bezet. Met de speciaal ontworpen houder voor de microvezeldoekjes spreid je het doekje helemaal uit; je afwasmachine doet de rest.
Eindelijk is het nu kinderlijk eenvoudig om je vaatdoekjes altijd fris, schoon en hygienisch te houden. Een veilig gevoel voor je kinderen en een prettig gevoel bij onverwachte visite.
Nooit meer een stinkend doekje in je keuken!

Waarom de Washplate ?

Het wassen van vaatdoekjes kost water, energie en tijd. Het wordt gemakkelijk vergeten, wat vaak hygiënische problemen in de keuken veroorzaakt. Met de Washplate gaat uw vaatdoekje gewoon mee in de vaatwasser en heeft u dus elke dag, eenvoudig een bacterieel schoon doekje bij de hand. Makkelijk, veilig en snel! Met de Washplate heeft u altijd een schoon doekje op uw aanrecht. U heeft maar 2 doekjes nodig, ééntje op het aanrecht en ééntje in de vaatwasser. Dus beter voorhet milieu én uw portemonnee. Wasplate is een handelsnaam van Trint International B.V. Trint International B.V. Reimersbeek 1 6715 MC EDE Mail : info@trint.nl Phone : 0412-653201 KVK : 09139749 VAT : NL8129.19.749.B01

Neem contact met ons op

0412 653201
info@washplate.nl

Klant beoordelingen!

Facebook